Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Subota 18.10.2014.
13:20
sportske.net A
U čitavom ludilu oko utakmice između Srbije i Albanije koja je prekinuta i verovatno oba saveza čeka drakonska kazna UEFA, do nas su iz Albanije stizale uglavnom izjave koje optužuju isključivo srpsku stranu za prekid, ne prihvatajući ni delić odgovornosti! Ipak, ima i drugih glasova od našeg suseda, koje vredi preneti.Jakup Krasnići, jedan od najcenjenijih istoričara u Albaniji, je dao intervju povodom događaja u Beogradu, a koji se odnosi na incident sa zastavom koja je bila na dronu.
Subota 18.10.2014.13:50
Imam MNOGO prijatelja Albanaca i oni isto misle kao ova dva gospodina!!! Ne mrzimo Albance, oni nas ne mraze, VERUJTE MI!!! Mislim na Albance iz Albanije!!!
Subota 18.10.2014.14:40
Toliko nas ne mrze, da su u nedostatku Srba, na jugu albanije napali Grke... Da mi njih potamanimo, pa da se onda dogovaramo koji albanci nas mrze a koji ne...
Subota 18.10.2014.14:46
Ne znam imas li uopste kontakta sa njima, verujem ne?!!! Kada budesh poceo da se druzis sa njima po bilo kom osnovu, videces da ogromna vecina nije takva kakim ih opisujes!!!
Subota 18.10.2014.17:58
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ NEMOGU DA VERUJEM DA POSLE TOLIKO DECENIJA I VEKOVA I DALJE SRBI VERUJU DA 1 LASTA CINI PROLECE. A I TA LASTA JE CORAVA NA JEDNO OKO I COPAVA NA JEDNU NOGU.
Subota 18.10.2014.17:10
Dobar si covek, jer vidis u ljudima uvek najbolje... Ali u ovakvoj situaciji treba trezveno razmisljati, i realno sagledati cinjenice... Oni nas u velikoj vecini mrze... I to ne mrze nas kao Srbe, vec kao Slovene... Juzni Srbin (danas makedonac) i Srbin su za njih isto... Kazem ti, posle utakmice su na jugu napali Grke... Znaci njihov nacin razmisljanja: "prijatelj mog neprijatelja je moj neprijatelj"...
Nedelja 19.10.2014.00:56
Ne znam odakle ti podaci da nas oni "u velikoj vecini mrze". Moje iskustvo sa obicnim ljudima Albancima to ne potvrdjuje. Zna se da je ne malo Albanaca na Kosmetu stradalo od ruke OVK zato sto su bili za Srbiju ili Jugoslaviju. U stara vremena, Albanci su cuvali nase svetinje od Turaka. Neki drugi Albanci su, sa druge strane, bili orudje u progonu Srba i suzbijanju pokreta za oslobodjenje. Nista se bitno nije promenilo danas. Specijalni rat koji zapad vodi na Balkanu rukovodi se starim principom "Zavadi pa vladaj". Uvek je lako naci idiote koji ce siriti mrznju. Ali tek onda smo naseli na njihovu rudu kad poverujemo da svi mi jedni druge urodjeno mrzimo. Razmisli malo.
Subota 18.10.2014.21:23
,,....ogromna vecina nije takva kakim ih opisujes" I ja KAKIM na tvoje pisanje I tvoje,,prijatelje siptare ! ne sporim da ima medju siptarima dobrih ljudi,ali OGROMNA VECINA TO NIJE !,Ko je onda ucinio toliko zla Srbima? Ko je porusio tolika groblja sirom KiM,kuce crkve ,manastire,otimao stoku,njive poljoprivredne masine UBIJAO decu ,starce,KIDNAPOVAO neduzne ljude,kojima se do danas grob ne zna ? Ajde ne seri, TUPONJO !
Subota 18.10.2014.20:44
Ja o tom "obrnutom" i pisem, brate, barakuda5......Znam ih stotine i sa vecim delom se druzim i veruj mi, ni jedan nema rec mrznje za Srbe! Ovakvih kao sto su ovi na celu sa Ramom imamo svuda u svetu Ponovo napominjem, mislim na Albance iz Albanije!!!
Subota 18.10.2014.13:59
Prica Jakupa Krasnicija je prica za malu djecu. Zastava velike albanije koja se pojavila na terenu je idejni projekat " prizrenske lige " iz 1878 god. Njihov zahtjev na berlinskom kongresu Bizmark je odbacio kao obicu smijuriju , medjutim , njihov istorijski projekat se polako ostvaruje , zapadna makedonija je u Tom sastavu KOSMET je otet, imamo rovito stanje u crnogorskim opstinama i na jugu Srbije. NIKAKO SE OVO NE SMIJE SHVATITI OLAKO I SIPTARIMA SE NIKAD I NISTA NE SMIJE VJEROVATI !!!
Subota 18.10.2014.14:03
".....u jednoj vreći sa zmijama ne isplati se gurnuti ruku, da biste uhvatili jednu jedinu jegulju,koja se nalazi među tim zmijama...." Matija Mazarek katolički biskup u skoplju, o albancima http://youtu.be/20CXO_dUCys

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)